Τετάρτη 9 Μαΐου 2012






εκδήλωση


 Τα εκλογικά αποτελέσματα
και η προοπτική για την ανατροπή
των μνημονίων και της κυρίαρχης πολιτικής

Β ΕΛΜΕ, οδός Διαλέττη 
(έναντι Ελβετικόν)
Κυριακή 13/5
ώρα 7μ.μ

Ομιλητές:

Αντρέας Καραγιάννης

υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας

Μιχάλης Βεργίτσης

μέλος Πανελλαδικού Συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά)

Στην ενότητα η δύναμη-στην Αριστερά η ελπίδα!!
           




       2.000 σταυροί -για παύση πληρωμών στο χρέος-
για οργανωμένη πάλη για την ανατροπή.

     Ο συνεργαζόμενος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ,Αντρέας Καραγιάννης,στηρίχτηκε απο τη Δ.Ε.Α,ανένταχτους,μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ,οχι μόνο για τις δράσεις που κάναμε μαζί,αλλα και  επειδή προβάλλαμε κατα την προεκλογική περίοδο,θέσεις-αιτήματα των πλατειών και των γενικών απεργιών.
      Ηταν απο τους πρώτους 30 που ξεκίνησαν στο Αγρίνιο τις διαμαρτυρίες των πλατειών,στην πλατεία Δημοκρατίας. Εκεί συναντιέται ο συναγωνιστής με τη Δ.Ε.Α και μαζί με την αναντικατάστατη βοήθεια συναγωνιστών, οργανώσαμε,ντάλα καλοκαίρι ,συμβολικό αποκλεισμό της ΔΕΗ Αγρινίου.Ομάδα συναγωνιστών φτάνουμε εως τα δικαστήρια ,ομαδικά ,νομιμοποιώντας το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,που ξεκίνησε απο λίγους και απλώθηκε σαν φωτιά. Πρωτοστάτησε στα πλαίσια της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ για την παιδική βιβλιοθήκη του Αγρινίου,συγκεντρώσαμε μαζί με
άλλους 4 συναγωνιστές 1500 υπογραφές,οργανώσαμε κοινή συγκέντρωση δασκάλων-μαθητών-κόσμου της πλατείας.Στην κινητοποίηση ενάντια στο φόρο επιτηδεύματος ,πάλι συναντιόμαστε με τον Αντρέα.Αποφασίσαμε όταν ήρθε η ωρα, να δώσουμε απο κοινού και την πολιτική μάχη των εκλογών.
      Ενας κόσμος της Αριστεράς ,στήριξε τη συνεργασία του ανένταχτου ακτιβιστή με τη Δ.Ε.Α και ριζοσπαστικά στελέχη ,γιατι ήθελε να ακουστούν δυνατά και καθαρά τα συνθήματά μας:
ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ

ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  με εργατικό έλεγχο,απο τα σωματεία των τραπεζουπαλλήλων.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ στους χώρους δουλειάς,στις γειτονιές,στη νεολαία.Αυτό θα είναι το βασικό μας μέλημα απο εδώ και μπρος.
      Να μας ξαναβρούν μπροστά τους,στην υπεράσπιση του εισοδήματος,στις συνθήκες ζωής,στον αγώνα για δημόσια παιδεία και υγεία.
  
ΔΕΑ - ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ - ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου